4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Jacedo in Zevenhuizen en omstreken.

Jacdo is uw onafhankelijk zakelijk leverancier van aluminium, kunststof en houten kozijnen, gevelelementen en garagedeuren. Jacedo heeft begin 2005 al de eerste stappen gemaakt om uit te groeien tot dé betrouwbare leverancier van het heden. Met eerdere ervaringen binnen de zonwering- en onderhoudsbranche besloot Jan Zuur, eigenaar van Jacedo, voor zichzelf te beginnen. Bij Jacedo is service en garantie gepaard met het nauw klantcontact erg belangrijk. Wij willen ten slotte ten alle tijden voor u klaar staan, zowel fysiek als online. Wij rennen voor de klant.

Mede door onze goede contacten met de merken die wij leveren, kunnen wij u totaaloplossingen op maat al binnen 4 tot 6 weken leveren door heel Nederland. De transport wordt geheel door ons geregeld en wij beschikken dan ook over een truck met een kraan die op nagenoeg iedere locatie kan leveren. Wij zorgen uitsluitend voor de levering van uw gewenste aluminium, kunststof en houten kozijnen, de montage zit hierbij niet inbegrepen. Mede doordat wij al jarenlang ervaring hebben binnen deze branche en de goede contacten kunnen wij u ten alle tijden een scherpe offerte voorleggen. Onze prijs kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend.

Heeft u nog vragen aan ons of bent u direct opzoek naar een betrouwbare én snelle leverancier? Neem dan nu contact op of vraag direct een offerte op maat aan.

Zakelijk

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat goede kwaliteit en service centraal heeft staan en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium, kunststof en houten kozijnen voor u op korte termijn kan regelen? Dan bent u bij Jacedo aan het juiste adres. Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte.