4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Kunststof kozijnen

Wij leveren in heel Nederland voor onder andere bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service.
Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Jacedo 
Dé specialist in kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen nodig? Kies voor voordelige, duurzame en isolerende kozijnen van Jacedo.

Kunststof kozijnen nodig? Kies voor voordelige, duurzame en isolerende kozijnen van Jacedo.

Jacedo is uw specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Zevenhuizen, Groningen.
Of het nu gaat om kunststof raam- of deurkozijnen, aluminium deuren of een volledige kunststof schuifpui, bij Jacedo bieden wij u ten alle tijden een totaaloplossing op maat!

Als onafhankelijk leverancier van alle merken die wij aanbieden, bieden wij voor onze zakelijke klanten een hoge kwaliteit aan kunststof kozijnen. Al onze kozijnen zijn verkrijgbaar in iedere RAL kleur en zijn uiterst scherp geprijsd. Mede door de efficiënte en procesgerichte indeling van ons bedrijf, kunnen wij een uiterst snelle levertijd hanteren tussen de 4 en 6 weken. Wij denken ten alle tijden graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Doordat wij bij Jacedo uitsluitend gebruik maken van hoogstaande materialen en meest vooraanstaande merken, bieden wij u altijd een standaardgarantie van 10 jaar op al onze producten. Wij leveren enkel en alleen kunststof kozijnen die over het algemeen duurzaam zijn, lang mee gaan en een hoge isolatiewaarde hebben. Zo dragen ook wij iedere dag bij aan het verder verduurzamen van Nederland.

Overtuigd van onze kunststof kozijnen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat.

 

Ontdek de voordelen van
kunststof kozijnen

Jacedo is uw partner op het gebied van kunststof kozijnen. Wij bieden altijd een totaaloplossing op maat.

Elegant en modern

Eindeloos kleurenpalet

Gladde folie of houtnerf look structuren

Licht, maar natuurlijk sterk

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Waarom Jacedo? 

  • Standaard 10 jaar garantie
  • Onafhankelijk leverancier
  • Uitsluitend gebruik van A-merken
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Showroom op afspraak
  • Levering binnen vier tot zes weken

Advies nodig?

Offerte aanvragen
Inspiratie

Zakelijk

Kunststof kozijnen bestellen in Zevenhuizen. Wij werken uitsluitend met de beste merken.

Als het gaat om kunststof kozijnen bieden wij bij ons bedrijf uit Zevenhuizen de keuze uit verschillende modellen van het merk Gealan aan. Waar het ene model zich leent voor maximaal bedieningscomfort is een ander kunststof kozijnprofiel meer gefocust op isolatie, zoals de Gealan S9000 NL Base. Ook zijn er speciale profielen voor kunststof schuifdeursystemen. Welke kunststof kozijnen het beste past bij uw specifieke situatie, hangt dus volledig af van uw situatie, de beoogde toepassing en uw wensen. Wilt u graag een advies op maat omtrent uw wensen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Gealan S9000 NL BASE

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Gealan S9000 NL HAAX

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Gealan S9000 NL SLIM

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium, kunststof en houten kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.