4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Kunststof kozijnen Gealan

Wij leveren kunststof kozijn in heel Nederland voor onder andere (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze snelle levertijden, uiterst scherpe prijzen en uitstekende service zijn wij al jaren actief binnen dit vakgebied. Onze specialisten denken ten alle tijden proactief mee om zo tot de meest optimale totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gealan S9000 NL BASE

Het verdiepte kozijnprofiel voor het moderne kunststof kozijn in Nederlandse stijl.

Dit Gealan profiel is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het verdiepte profiel combineert de voordelen van kunststof kozijnen met de ethische uitstraling van houten kozijnen. En tevens alle voordelen van kunststof kozijnen, hoge isolatiewaarde, geen schilderwerk meer, langere levensduur, weers-en inbraakbestendig.

Technische informatie:
5 & 6 kamers systeem
U-frame waarde tot 1.0 W/m2.K
Met een middendichting
Houtlook verbinding (HVL)

Gealan NL HAAX

Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem.

Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Door het 3-dichting-systeem – en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting – behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Technische informatie:
Kozijnen die een U-window waarde kunnen bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). De kozijnen zijn in alle kleurtechnieken leverbaar, standaard basiskleuren, folietechniek, realwood of de acrycolor kleurtechniek. Uw kozijn, uw kleur!

Gealan S9000 NL SLIM

Het systeem wat zich perfect leent voor strakke moderne gevels.

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen. Met de mogelijkheid om 52 mm glasdikte toe te passen, biedt S 9000 u het meeste comfort voor elk type woning. Het nieuwe 3-dichting-systeem in elk element zorgt voor optimaal woongenot.

Technische informatie:
Inbouwdiepte 82,5 mm

Zakelijk

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.

Reken op kwaliteit
en service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoekt u dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.