4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Houten kozijnen

Wij leveren in heel Nederland voor onder andere bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service.
Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Jacedo

Dé specialist in houten kozijnen

Jacedo screens

Ontdek de tijdloze charme van hout met onze hoogwaardige duurzame houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Geniet van uitstekende isolatie, geluidsdemping en een naadloze overgang naar buiten. Verrijk uw woning met de warmte en schoonheid van hout. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Kozijnen

Op zoek naar hoogwaardige kozijnen? Jacedo levert maatwerk kozijnen van topkwaliteit. Met een breed assortiment aan materialen, stijlen en afwerkingen, bieden wij kozijnen die perfect passen bij jouw wensen en de uitstraling van je woning. Ontdek de duurzaamheid, isolatie en esthetiek van Jacedo kozijnen.

Jacedo screens

Ramen

Jacedo knikarmen

Op zoek naar hoogwaardige houten ramen van Jacedo? Ontdek ons assortiment met diverse opties, waaronder draaikiepramen, draairamen en klepramen.

Schuifpuien

Jacedo is dé specialist in maatwerk schuifpuien van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets bestellen collega’s hun schuifpuien bij ons. Met een ruime keuze aan materialen, designs en afwerkingen, biedt Jacedo schuifpuien die perfect passen bij jouw wensen. Deze traditionele zonwering kent een lange staat van dienst. Bijzonder eenvoudig in gebruik, bijvoorbeeld voor kozijnen waar geen vrije doorloop is.

Jacedo uitvalschermen

Deuren

jacedo markiezen

Onze houten deuren worden vervaardigd volgens jouw specificaties. Met een dikte van 40 millimeter of 56 millimeter en een breed scala aan verschillende afwerkingen, creëren we de perfecte deur voor jouw project. Kies voor kwaliteit en maatwerk met de houten deuren van Jacedo.

Voordelen van houten kozijnen

VOORDELEN VAN HOUTEN KOZIJNEN

Houten kozijnen hebben verschillende eigenschappen die het tot een populaire keuze maakt voor veel mensen. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen van houten kozijnen: 

1. Natuurlijke uitstraling: Houten kozijnen bieden een warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij verschillende architecturale stijlen. Ze voegen karakter en charme toe aan een woning. 

2. Duurzaamheid: Houten kozijnen kunnen lang meegaan als ze goed worden onderhouden. Hoogwaardig hout, zoals hardhout of geïmpregneerd hout, is zeer duurzaam en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. 

3. Isolatie: Hout is van nature een uitstekende isolator, waardoor houten kozijnen goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen hebben. Ze kunnen helpen om warmte binnen te houden en geluid van buitenaf te verminderen. 

4. Flexibiliteit in ontwerp: Hout kan gemakkelijk worden bewerkt en aangepast aan verschillende vormen en maten. Dit geeft u de vrijheid om unieke kozijnen te creëren die perfect passen bij uw smaak en behoeften. 

5. Milieuvriendelijk: Hout is een hernieuwbare bron en heeft over het algemeen een lage impact op het milieu in vergelijking met andere materialen zoals kunststof of aluminium. 

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen van houten kozijnen ook afhankelijk kunnen zijn van het type hout en de kwaliteit van de installatie. Regelmatig onderhoud, zoals schilderen en afdichten, kan ook de duurzaamheid en levensduur van houten kozijnen verbeteren.

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.

Reken op kwaliteit
en service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoekt u dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.