4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Aluminium kozijnen

Wij leveren in heel Nederland voor onder andere bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service.
Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Jacedo
Specialist in aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen nodig? Kies voor moderne, duurzame en isolerende aluminium kozijnen van Jacedo

Aluminium kozijnen nodig? Kies voor moderne, duurzame en isolerende kozijnen van Jacedo.

Jacedo is uw specialist op het gebied van aluminium kozijnen in Zevenhuizen, Groningen.
Of het nu gaat om aluminium raam- of deurkozijnen, aluminium deuren of een volledige aluminium schuifpui, wij bieden u altijd een totaaloplossing op maat aan!

Als onafhankelijk leverancier van al onze merken binnen ons assortiment bieden wij onze  zakelijke klanten een hoge kwaliteit aan aluminium kozijnen, verkrijgbaar in iedere kleur én tegen zeer scherpe prijzen. Door de effectieve procesgerichte indeling van ons bedrijf hanteren wij een uiterst snelle levertijd van tussen de 4 en 6 weken. Wij zullen ten alle tijden proactief met u meedenken om tot een passende totaaloplossing te komen die het beste aansluit op al uw wensen.

Door enkel en alleen gebruik te maken van hoogstaande materialen en de meest vooraanstaande merken, kunnen wij u een standaardgarantie van 10 jaar bieden op al onze producten. Onze aluminium kozijnen gaan uiterst lang mee gaan en beschikken over een hoge isolatiewaarde. Zo dragen wij elke dag bij aan het verder verduurzamen van Nederland.

Overtuigd van onze aluminium kozijnen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

Ontdek de voordelen van
aluminium kozijnen

Jacedo is uw partner op het gebied van aluminium kozijnen. Wij bieden altijd een totaaloplossing op maat.

Elegant en modern

Eindeloos kleurenpalet

Krasbestendige structuren

Licht, maar natuurlijk sterk

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Waarom kiest u voor aluminium kozijnen bij AKU Geveltechniek?

  • Standaard 10 jaar garantie
  • Onafhankelijk leverancier
  • Uitsluitend gebruik van A-merken
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Showroom afspraak
  • Levering binnen vier tot zes weken

Advies nodig?

Offerte aanvragen
Inspiratie

Zakelijk

Aluminium kozijnen bestellen in Zevenhuizen. Wij gebruiken uitsluitend A-merken.

Kijkende naar aluminium kozijnen heeft u bij ons bedrijf uit Zaandam de keuze uit verschillende modellen van het A-merk Aliplast. Waar het ene model zich leent voor maximale lichtinval, zoals de Aliplast Max Light, is een ander aluminium kozijnprofiel weer meer gefocust op isolatie. Verder zijn er ook nog speciale profielen voor aluminium schuifdeursystemen. Welke aluminium kozijnen het beste passen bij uw specifieke situatie, hangt dus volledig af van de beoogde toepassing en uw wensen. Wilt u graag een advies op maat naar uw wensen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u alles vertellen over de verschillende modellen en zo zullen wij samen met u tot een passende totaaloplossing komen.

Aliplast Futural

Geschikt voor toepassing waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

Aliplast Max Light

Elegant, slank en met een maximale lichtinval. Voor minimalistische esthethiek, hoogwaardige thermische isolatie en comfort.

Aliplast Star 75

Zijn strakke vormgeving met de performante isolatie zijn ideaal voor lage energiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie.

Aliplast VG 500

Universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium, kunststof en houten kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.