4 tot 6 weken levertijd Onafhankelijk leverancier Zakelijk calculatieprogramma Levering door heel Nederland

Aluminium kozijnen Aliplast

Op zoek naar aluminium kozijnen voor onder andere (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties? Dan bent u bij Jacedo aan het juiste adres. Wij leveren aluminium kozijnen door heel Nederland. Dit alles doen wij gepaard met zeer snelle levertijden, uiterst scherpe prijzen en een uitstekende service. Onze specialisten staan te popelen om uw wensen samen met u werkelijkheid te maken en denken dan ook proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Aliplast Futural

Aliplast Futural is een thermisch onderbroken 3-kamersysteem dat voldoet aan de minimale normen die qua isolatiewaarden gelden op Europees niveau.

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

Technische informatie:
Type: 3 kamersysteem
Inbouwdiepte: Buitenkader = 65 mm
Vleugel = 74e mm
Beglazing: Vast kader = 4 – 51 mm
Vleugel = 13 – 60 mm
Spanningshoogte: 22mm
Warmtedoorgangscoëfficiënt 2.50W/m²K 3.01 W/m²K

Aliplast Max Light

Aliplast Max Light is Elegant, slank en met een maximale lichtinval.

Deze reeks van hoogwaardig thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De elegante en slanke profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit twee holle profielhelften die d.m.v. hoogisolerende isolatie strips van elkaar gescheiden worden.

Technische informatie:
Warmtedoorgangscoëfficiënt (Uf) tot 1.9 W/m²K (afhankelijk van de profielcombinatie) (NBN en ISO 10077-2)
Luchtdoorlatendheid: Klasse 4 (NBN en 12207)
Waterdichtheid: Klasse E1650 (NBN en 12208)
Weerstand tegen wind: Klasse C5 (NBN en 12210)
Inbraakwerendheid: RC2 (NEN 5096 & ENV 1627)

Aliplast Star 75

Aliplast Star 75 is de logische keuze, het raam van de toekomst.

De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één enkel raamsysteem: Star75. Zijn strakke vormgeving in combinatie met de performante isolatie zijn ideaal voor lage nergiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie. De Star75 bestaat in drie verschillende isolatieniveaus. Zo is er voor elk project een isolatie-oplossing met dit systeem.

Technische informatie:
Minimale aanzichtbreedte binnendraaiend raam: kader: 55 mm vleugel: 45 mm
Minimale aanzichtbreedte binnendraaiende vlakke deur: kader: 70 mm vleugel: 72 mm
Minimale aanzichtbreedte buitendraaiende vlakke deur: kader: 50 mm vleugel: 92 mm
Minimale aanzichtbreedte T-profiel: 77mm
Inbouwdiepte raam: kader: 75 mm vleugel: 84 mm
Spanninghoogte: 22 of 25 mm
Glasdikte: kader: 14 mm – 61 mm vleugel: 23 mm – 70 mm
Thermische isolatie: ramen: 34 mm vlakke deuren: 22 mm
Warmtedoorgangscoëfficiênt tot 1.14 W/m²K

Aliplast VG500

Aliplast VG500 is het schuifraam van de toekomst, jouw logische keuze.

De VG500 is een universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden. Het systeem is perfect toepasbaar bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. De VG500 biedt een antwoord op elke bouwsituatie. Bovendien is de VG500 dankzij de vlakke dorpel rolstoelvriendelijk.

Technische informatie:
Type: 3 kamersysteem
Aanzichtbreedte: Kader: 52 mm Vleugel: 74 mm
Inbouwdiepte: Buitenkader = 99 mm Vleugel = 51mm
Beglazing: 24 – 36 mm
Sponningshoogte: 20mm
Max vleugelgewicht: 250kg
Dubbele rail of triple rail mogelijk: inox of geanodiseerd aluminium
Extra isolerende vulstukken mogelijk
Monorail en vlakke dorpel beschikbaar

Zakelijk

4 tot 6 weken levertijd

Door de effectieve en doelgerichte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Verder zijn wij in staat om u ten alle tijden een scherpe prijs aan te bieden en staat uitstekende service bij ons centraal. Bij Jacedo denken wij graag proactief mee met de klant om zo tot een passende totaaloplossing te kunnen komen.

Onafhankelijk leverancier

Mede doordat wij al geruime tijd actief zijn en al jarenlang ervaring hebben binnen de kozijnenbranche hebben wij uitstekende contacten bij de merken die wij leveren. Het vertrouwen is hierdoor al geruime tijd wederzijds. Door de mate aan ervaring binnen dit vakgebied kunnen wij u ook maatwerk aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en zullen onze producten altijd aanpassen naar uw wens.

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in de inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie en transparantie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Mede daardoor bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

Jacedo biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling zijn wij in staat om op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen binnen 6 weken te leveren door heel Nederland.

Reken op kwaliteit
en service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoekt u dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.